[Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...]
AŞK YEMİNİ
Bu gün olduğu gibi yarında, yarından sonrada,ondan sonra ki günlerde de gözlerimde ki yerinin değişmeyeceğine, seni bir ömür boyu seveceğime, kelebeklerin renklerinin insanı büyülemesi gibi, yarınımda da hep seninle yaşayacağıma, her bakışında okuduğun o gözleri, her zaman yanında göreceğine sıkıntının sıkıntım, üzüntünün üzüntüm olacağına, her kızgın anını çiçeğe dönüştüreceğime, her üzgün anında tebessümünün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma, asla ve asla soğuktan ve yalnızlıktan üşümeyeceğime, yanında olmadığım ve varlığıma ihtiyacın olduğu her anda, bir rüzgar olup seni saracağıma,gözümün gözüne değdiği her an sana yeniden aşık olup, seni bir periye dönüştüreceğime,yaşam boyu her sabah sana aşık olarak uyanacağıma, seni asla üzmeyeceğime, sevgimin asla değişmeyeceğine, seni asla üzmeyeceğime, sevgimin asla değişmeyeceğine, sevgimin asla azalmayacağına,bilakis her gün büyüyen bir sevgiye dönüp mutluluk olup seni taşıyacağıma, senin her şeyin önünde olduğun gerçeğinin,asla değişmeyeceğine,seni asla ihmal etmeyeceğime, senin sadece 14 şubatta değil 365 tane sevgililer gününde 365 tane isminin olacağına, sansa yalan söylemeyeceğime,başkalarının yanındayken seni asla unutmayacağıma,bir ömür senin elini bırakmayacağıma,bir ömür canım olarak kalacağına, tüm balonları senin için gökyüzüne salacağıma, tüm çiçeklerde seni göreceğime, gökkuşağına salıncak kurup 7 renge rengini karıştıracağıma ,her satıra seni yazacağıma seni çizeceğime ve sana sesleneceğime, hiçbir şeyin hiçbir zaman senin önüne gelmeyeceğine her günün bir öncekinden daha güzel olacağına sana her zaman hayatım diyeceğime
SENİ SONSUZLUK KADAR SEVECEĞİME,SENİ SEN OLDUĞUN İÇİN SEVECEĞİME ,SENİ BİR ÖMÜRDEN DE ÖTE SEVECEĞİME SENİ SEVİYORUM DİYECEĞİME SÖZ VERİRİM……………….